dissabte, 2 de novembre del 2013

Crazy Halloween!

I dic crazy Halloween perquè va ser una bogeria.  La gent ja portava setmanes preparant-se i es que no era per menys amb l’espectacle que va ser. Suposo que cada família ho fa a la seva manera però per aquí el barri tothom va fer més o menys el mateix. Primer, calia preparar-se amb antelació i això implicava a)buscar una bona disfressa per quan arribés la data i b)tenir una carabassa preparada (això a les cases perquè la decoració de botigues, bars o restaurants ja feia dies que estava basada en contes de terror i telaranyes).  Així que s’acostava el dia les coses agafaven força, era quan calia... decorar la carabassa! La carabassa que aniria com a decoració a les cases perquè després ja va anar tot rodat: fantasmes, contes de por i Halloween!




Dijous va ser Halloween, el dia del famós trick-or-treat que Catalunya hauria de tenir perquè va ser al·lucinant. Estic segura que això si que és una d’aquelles coses que tothom ha vist alguna vegada per la TV; doncs bé, ja no cal que us expliqui res més perquè és tal qual! Cap a les 16h ja hi havia nens al carrer però no va ser fins a les 17h que la festa gran va començar. Pel carrer només es veien nens disfressats impacients per omplir la seva bossa de caramels. Anaven casa per casa dient trick-or-treat per rebre un caramel de monstres o científics esgarrifosos que els esperaven als portals. Els pobres nens no sabien on anar. Potser era que ja tenien una pujada de sucre, però anaven com bojos en busca de la millor xocolatina. Aquestes són algunes de les fotos que vaig fer (molt difícils de fer amb tanta criatura i tanta foscooor!).




Si fins ara tot girava entorn a l’arribada de Halloween, ara passem al Thanksgiving. 
Encara queden dies, però hi ha feina per fer!

9 comentaris:

  1. Hola Txell sóc el Gerard, m'encanten les fotos que fas i tal i com descrius la ciutat i el que estàs fent.
    Bona sort amb tot lo altre.
    T'estimo, un petonàs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gerard!
      Moltíssimes gràcies, des del primer dia que hi ets!
      T'estimo molt també, una abraçada mooooolt forta!

      Elimina
  2. Aquesta vegada el lloc ere l'adecuat,el pais del halloween,fantastica experiencia !!
    Aqui cada any creix aquesta festa, per els nens es molt emocionant aixo de la disfresa i anar tots en grup per el carrer o sols (sempre recordare l'Oriol fa dos anys dient, truco o trato ?)
    Que carai,visca la castanyera i visca el halloween.........boniques fotos,com sempre
    Segueix emocionant-nos amb aquets petits retalls de vida
    petons i records
    Miquel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta vegada si! Els nens catalans haurien d'adoptar el Halloween... Un petó!

      Elimina
  3. Ostres, que guapa que s'et veu!! i feliç...alli el halloween si que es de veritat! aqui veien aquestes imatges som purs aprenents....tot plegats ens ve d'importacio i aixo es nota....que xulo!! la castanyada encare esta força arrelada en aquest païs petit!!! Un peto Txell i una abraçada catalanaaa....
    Isabel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja voldria jo una castanyada per aquí! una abraçada!

      Elimina
  4. Txell,
    Trato o truco!!! Veig que això del Halloween va en serio. Creia que sols sortia a les pelis de Disney Channel!!!!
    ei! I ja era hora de veure una foto on surtissis tu!!! Estàs molt "guapa" preparant-te per el Halloween!!!
    Segueix informant, please!
    Meritxell, TV3, NovaYork!!!!!!
    Un petó molt fort de la Netsanet i l'Anna.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies noies! Nono, doncs ja veieu que això aquí és més real que a la tele! Una abraçada!

      Elimina
  5. Hola guapa, veig que no pares. Patinatge sobre gel, la nit i els taxis de NYC, Central Park, curses, halloween, carbasses i tu la prota de tot plegat. Noia, estàs súper guapa, et prova, eh? Ah, I el museu amb les papellones....un món que no s'acaba, novetats, sorpreses i costums diferents. Vas a còrrer? Molt bé...."estás que te sales"....guapa, me n'alegro molt per a tu. Immersió en la vida i tot el que suposa viure a NY i gaudir de la ciutat més moltes coses del món.....petons.
    esther

    ResponElimina