dilluns, 31 de març del 2014

Washington & Company TOUR

Fa molt que no escric però han estat unes setmanes non-stop! I la bogeria no acaba! Fa dues setmanes vaig fer un tour amb uns amics per Philadelphia, Washington, Virginia i Baltimore. La setmana passada vaig estar a Florida, sisi si penseu en les platges de paradís de Florida aneu ben encaminats! I aquesta setmana tinc una amiga de visita, un pedaç de Barcelona a NYC.

El tour va ser un no parar, un cap de setmana amunt i avall amb el bus, perquè vam agafar l'oferta d'un agència que et feia el recorregut i nit d'hotel dins del mateix pack. Sortint a les 8 del matí des de Chinatown ens vam encaminar cap a Philadelphia, allà no hi vam estar gaire estona però vam veure el racó històric més important de la ciutat, el lloc on es va firmar la declaració d'independència des EUA. Des d'allà ens vam dirigir a Washington, on a part de fer la parada turística al museu de cera Madame Tussaud de presidents i personalitats americanes vam veure el museu aèri, el Capitol, la Casa Blanca i altres punts històrics que em van deixar amb ganes de més. Com que el tour passava per molts llocs, i per tant eren moltes hores de carretera, teniem poques hores per veure els llocs amb calma. A Washington especialment m'hagués agradat quedar-m'hi més estona! Almenys vaig veure la Casa Blanca, des de lluny evidentment, i l'estàtua del Lincoln President. La veritat és que aquests llocs s'han de veure, la sensació d'espai quan ets allà és molt diferent del que veus per la tele o del que t'expliquen.





L'endemà de dret a les Shenandoah Caves a l'estat de Virginia a primera hora. Són unes coves naturals, que fan més d'una milla i estan a 30 peus sota terra. És un lloc bastant màgic, però ¡ei!, res que no tinguem a Catalunya! Aquell mateix dia vam fer la visita que tancava el tour, a la ciutat de Baltimore. Va coincidir que era St.Patrick's Day, aquesta tradició irlandesa que celebren aquí com si fos seva. Doncs bé, a Baltimore feien un cercavila per celebrar-ho, però amb els 30 minuts de marge que vam tenir per visitar la ciutat no ens va donar més que temps que per veure de lluny un submarí que va estar a la batalla de Pearl Harbor.



Ens veiem d'aquí poc, que us vull ensenyar les fotos de Florida, valen molt la pena!

Txell

3 comentaris:

  1. Super xulo! i vosaltres guapíssimes.
    Petons

    EstherQ

    ResponElimina
  2. Va dir Lincoln: el que importe no son els anys de la vida sino la vida dels anys
    Magnific Washington...i tot en general
    Espero "impacient" les imatges de Florida,estic cansat del fred, i les poque sque he vist son xuliiisimes
    Petons i records
    Miquel

    ResponElimina
  3. Aprofita al máxim!!!!!! Aixo es un super VIAJE!!!!!
    Anna i Netsanet

    ResponElimina